Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Plånbok!

jan 21, 2018 | Allmänt | 1 kommentar

Precis innan jul fick jag hem ett paket från Kajsa Boman Design

 

I paketet låg den här helt fantastiska plånboken!
Jag har haft samma slitna plånbok i urminnes tider så det här kändes verkligen välbehövligt.
Den är perfekt storlek för min handväska också, den är liksom rymlig fast tunn och i allra mjukaste skinn.

Den går som sagt perfekt ner i ytterfacket på min handväska men funkar även som väska i sig om  man bara ska ha med sig mobilen. Ett läppstift går nog att knöka ner där också med lite våld.
Jag har fått så himla mycket komplimanger för den, när får man någonsin komplimanger om sin plånbok?! Men okända människor har flera gånger sagt att den varit fin när jag hämtar ut paket på ICA eller ska köpa nått i klädaffären.
Det kanske helt enkelt beror på att den ÄR fin!

Dessutom handgjord av grymma Kajsa. Gå in på hennes sida och kolla vettja, så himla mycket fint!
Tack snälla för den perfekta plånboken!

 

1 kommentar

  1. Tack för det fina inlägget om plånboken! Så himla kul att du gillar den ????????

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...