Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Prints!

okt 7, 2016 | Teckningar | 3 Kommentarer

Hörreni, jag har tagit fram inte mindre än FYRA nya prints!

Det är alltid så klurigt med prints tycker jag, man vill ju att så många som möjligt ska gilla dom, så jag försökte göra något könsneutralt, lättplacerat och samtidigt fint.
Så blev det de här fyra!

allafyra2

En björn, en kanin, en elefant och en hamsterräv (jag tänkte att det skulle vara en räv, men blev mer likt en hamster, men i vilket fall som helst, rätt gullig!)

De är i A3 format, signerade var och en för sig (tycker det känns roligare än att ha en tryckt signatur) och tryckta på lite tjockare vitt papper.
De levereras i ett hårt papprör och frakten ingår i priset.

Printsen kostar 300 kronor styck och 500 kronor för två.
Vill du haffa en, eller kanske allihop, så maila till mig anna@annaritar.com

 

3 Kommentarer

  1. Alltså shit vad jag älskar dina bilder och så fint tänkt med bilder för ALLA, oavsett ålder eller kön ???????? Hurra!

  2. Åh, så fina! Förstår att det är lite knepigt att leverera nya prints pga att en vill att ”alla ska kunna ha”, men dessa har du verkligen lyckats med. Du är så duktig!

  3. Så söta!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...