Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Rutiner!

jan 25, 2016 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

Skrev härom dagen att jag var så sjukt opepp på att börja träna och såklart gick jag och köpte ett gymkort dagen efter, som det alltid är så ändrar man sig direkt när man sagt nått.
I vilket fall som helst så har jag nu ett halvårs gymkort i mitt namn, för årets nyårslöfte är att ta bättre hand om mig själv och unna mig egentid och onödig lyx.
Som egen företagare har man den ENORMA lyxen att kunna styra över sin egen tid. Det är verkligen det bästa med hela grejen! Så jag kan alltså träna när jag vill och det vill jag göra ungefär sådär vid niotiden på morgonen, ensam på ett folktomt gym sånär som på några pigga pensionärer.
Jag gillar att träna själv, dels får man ha sin egen musik i lurarna och man får göra lite det man känner för.
Imorse kände jag för snabb promenad i jätteuppförsbacke i tjugo minuter, sen var jag helt slut i mitt arma flås, så då fick jag träna en massa rumpa och mage istället och sen gick jag till jobbet.
Lyx!

En annan lyx jag börjat med är att fixa naglarna på salong.
Har alltid tyckt det varit så sjukt onödigt och tänkt att folk kan väl måla sina egna jädra naglar!
Men, nu sitter jag här och de är så himla fina, så jag tycker det är ett bra unn.
Jag gillar alla former av unn!

Den sista saken jag gett mig själv är en tolv veckors gongbadskurs!
Den går till såhär att varje onsdagskväll, så går man till Yogastudion, lägger sig på en matta på golvet och sen spelas det på gong i en timme.
Det här är utan tvekan det mest avslappnande jag varit med om!
Min trötta överfyllda hjärna kopplas bort totalt och det är precis det jag behöver!
Sist blev jag så avslappnad att jag på riktigt trodde att jag flög och att mina armar var ut och in!! (???)
Som sagt, en väldigt märklig men fantastisk upplevelse!

IMG_1007

1 kommentar

  1. Åh vad du är värd det!

    Jag vill också unna mig sånt, önskar SÅ att min mammapng räckte åt nagelfix och gym. Jag har alltid tyckt som du att folk kan väl måla sina jäkla naglar själv, men jag skulle sååå gärna vilja gå till en salong och bli ompysslad, i min ensamhet. Utan bebis. Och gå till frisören för att klippa håret kort och färga blondt. Drömmar som ska bli sanna!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...