Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Sida!

jun 18, 2015 | Teckningar | 3 Kommentarer

I slutet av sommare kommer det ske en massa ändringar här inne.
Bloggen kommer få en helt ny klädsel och hela grejen ska göras om och det känns så HIMLA roligt!
I Augusti börjar Knut på förskolan (det blev den kristna!) och då kommer jag gå tillbaka till att jobba heltid igen, vilket innebär att bloggen slipper bli lidande, jag hinner teckna annat än beställningar och ja, det kommer helt enkelt blåsas nytt liv i hela Anna Ritar!
Det ser jag fram emot!

bild

3 Kommentarer

  1. Vilken härlig sommarpresent, tackar på förhand 😀 Det ska bli superkul att se!

  2. Roligt! Ser vi fram emot.
    Såg någonstans att Leva café och hemma ville sälja din prints. Vore kul 🙂

  3. Vi också! Ännu en superfin bild 😀

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...