Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Små Bebisar!

maj 6, 2013 | Tankar och Vardag | 22 Kommentarer

Det här är anledningen till att det varit tyst på bloggen: Fröken har fått sina fräknar!

bild-24

bild-23

Först kom den här lilla prickiga flickan, som var miniliten!
En timme senare kom nummer två som tyvärr dog på direkten.
Fröken var lite ny på det här med kattungar och fattade inte alls vad hon skulle göra med den lilla tjejen men till slut somnade de båda två mellan mig och Emil i sängen.
På morgonen åkte vi till veterinären då vi misstänkte att det gömde sig ytterligare en unge i Frökens mage.
Medan Fröken åkte in och gjorde kejsarsnitt så fick jag passa lillfisen i behån för att hålla värmen:

bild-22

Mysigt att ha en liten varm kattbebis innanför tröjan. Efter sisådär tjugo minuter, fick jag även en liten grårandig kattpojke i andra kupan!:

bild-21

Nu har vi kommit hem, Fröken börjar fatta galoppen hur man gör med kattungar (trots att hon fortfarande är lite yr i bollen) och nu är alla glada och nöjda och vääääääldigt söta då förstås!

bild-25

22 Kommentarer

 1. Åh!! Så underbart! De är verkligen så härliga när de är så små att de ryms i handflatan. Mys!

 2. Kan ju sitta å titta på de små söta i flera timmar!!
  Längtar sååå till jag få mysa med en egen katt 🙂

 3. åh! grattis fröken och välkomna små bebisar!

 4. Åh grattis!! Kul med bh’n 😀 hihi

 5. Men åååååååååååååh pussifnurpisarna!!! <3

 6. Grattis Katt-momma! Att ha småkissarna innanför bh:n är ju genialiskt!

 7. Du är ju en hjälte. Har aldrig hört om kattungar i bh:n tidigare. Grattis.
  Linnéa

 8. nämen! himmel så gosiga! lyckans ost som får ha kissar i tröjan, jag vill mä!

 9. Vilka söta små fräknar, blir ju alldeles varm i hjärtat av att se såna pyren. Grattis till bebisarna!

 10. Å pju så sött! Förbannar mina allergiska gener.

 11. Åh så fantastiskt! Heja heja Fröken!

 12. Så liten och så söt! Började undra vad tystnaden berodde på men så härligt att det var en rolig sak! Veterinärbesök är förstås inte så kul men jag hoppas att Fröken återhämtar sig fort och att det går bra med småttingarna.

 13. Åh många kattungebilder tack!

 14. Men sickna små sötnosar! Nästan så man får en sötchock på morgonkvisten. 😀
  Pussa Fröken och hennes små Fräknar från mig.

 15. Åh så galet söta!!

 16. Guud så söta!!! Grattis till Er och Fröken!

 17. Åh, vilka underbaringar!
  Jag gick in igår och letade upp din lapptäckesguide och började äntligen sy! Det har legat lite i bakhuvudet ända sedan du lade upp den, så tack för inspirationen i efterskott 😉

 18. Åh herregud vad söta!! Man smälter ju

 19. Det borde vara olagligt att lägga upp så där söta bilder, jag dör ju här på andra sidan nätet.

 20. Skönt att det gick bra med sötnosarna 🙂 nu vill nog fröken ha riktigt bra kattungemat, äggula (inte vitan!) och klumpfri kattsand, för när ungarna blir större är risen stor att de smakar på sanden och då är klumpande sand farlig 🙂

 21. Jättesöta! Vill bara påminna att dom enligt lag inte får flytta innan 12 veckor. Utifall att någon besökare skulle få för sig att kidnappa en liten. Vilket såklart är den första tanken som infaller när man besöker någon med kattungar. 😀

  • Jag vet, släpper dom inte en milimeter innan vecka 12

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...