Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Teckning!

okt 26, 2017 | Teckningar | 1 kommentar

De senaste två dagarna har jag lagt alla måsten åt sidan och bara tecknat för min egen skull.
Att teckna var min största hobby och mitt favoritintresse och när det sen övergick till att bli mitt jobb är det viktigt att ta sig tid till att komma ihåg varför jag älskar det så mycket. Inte glömma bort mitt eget tecknande.
Så det har jag gjort nu och det var så skönt. Bara sätta på bra musik, en pod eller två och sen bara ge sig hän åt inspirationen.

Jag tecknade stort den här gången, 50×70 centimeter så det kräver en hel del plats och ännu mer pennor går det åt vill jag lova!
Men så värt för det blir så maffigt med så stora bilder. Det får kompensera att jag inte längre hinner måla oljemålningar.
Jag utgick från ett foto jag tog på spårvagnen i Göteborg när jag var där för nån månad sen. Smygfotade en tjej och ljuset var så himla fint.
Älskar när man får till en sån bild där man bara vet att det kommer bli en strålande teckning.

Såhär såg den ut dag ett:

IMG_4662

Efter några timmars tecknande, började det likna nått och såg ut såhär:

IMG_4665

Där lämnade jag bilden för kvällen och åkte hem och hängde i soffan med min lilla familj.
På morgonen efter satte jag igång igen och efter en stund såg det ut såhär:

IMG_4671

När jag tecknat precis hela dagen och plöjt alla möjliga poddar så var jag till sist klar och såhär blev den:

IMG_5073

Jag blev så himla nöjd! Många timmars arbete och som sagt en hel del pennor men nu är den klar!
I smyg önskar jag att jag fick teckna sånt här jämt, att jag hade en stor utställning med bara sådana här tecknade vardagsbilder att se fram emot.
En vacker dag kanske…..

1 kommentar

  1. Så häftigt! Hoppas lite på att tjejen på bilden ska hitta till din blogg och få en fin överraskning… 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...