Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Upplägg!

sep 1, 2015 | Teckningar | 5 Kommentarer

Jag har ett nytt upplägg på mina arbetsdagar.
Eftersom jag har så pass många beställningar så vill jag inte helt drunkna bland dom och aldrig få teckna det jag själv vill längre, så för att inte stanna i min egen utveckling har jag lagt upp det så att jag tecknar beställningar på förmiddagarna när man fortfarande är klar i skallen och så tecknar jag mitt egna efter lunch när man behöver lite mer inspiration.
Än så länge funkar det hur bra som helst och jag känner att ja blivit inspirerad igen.
Det är en hårfin gräns nämligen, när man gör ett jobb av sin största hobby och det är att man tröttnar helt.
Så nu med det här nya upplägget så känns det genast mycket bättre!

Den här bilden var det första jag gjorde på länge, där jag verkligen kände mig inspirerad igen:

littlemagpie

 

Bilden är på en av mina favoriter: www.thelittlemagpie.com
Den är gjord med promarker och polychromos.

5 Kommentarer

  1. Kan du inte skaffa en hjärt-/gillaknapp på dina inlägg? Så ofta jag skulle vilja visa att jag gillar det du ritat/skrivit, utan att jag egentligen har något att skriva, eller vet vad jag ska säga…så då uteblir tyvärr responsen till dig – som jag tycker du så väl förtjänar <3

  2. WOW! Du är så super!

  3. Wow! Skitsnygg bild och skitsnygg tjej säger jag bara!
    Håller med om att hon påminner om Priscilla Presley.

  4. Jag tror att du gör rätt i att lägga upp det så. Det är viktigt att prioriterar sitt eget skapande för att hålla kvar glöden :).

    Fin bild, du är extremt duktig med markers.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...