Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Utrustning!

okt 31, 2016 | Teckningar | 2 Kommentarer

Jag är totalt ointresserad av teknik och har aldrig läst en bruksanvisning i mitt liv, dock är jag hyffsat teknisk ( med betoning på HYFFSAT)
När jag har spelat in mina videos där jag tecknar har jag fått låna all utrustning av Adam på jobbet och sen har han även klippt ihop filmerna åt mig.
Men så kan vi ju inte ha det hela livet så idag köpte jag egna grejer, en actionkamera och ett stativ så nu är jag väl så illa tvungen att sätta mig in i hur det funkar.

I alla fall tycker jag att det är himla roligt att både göra och se de där filmerna så nu vill jag inte teckna någonting förrän jag får hem den nya kameran.
Sålänge kan man titta på de tre videos som redan finns uppe på min youtubekanal (känns fancy att säga så på nått vis)

2 Kommentarer

  1. Gillar verkligen detta format för att se dina teckningar växa fram!

  2. Dina målningar! Wow säger jag bara! 😀

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...