Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nyårslöften!

jan 1, 2015 | Allmänt | 3 Kommentarer

Igår var det nyårsafton och jag hade så himla fin och bra kväll med roliga människor som ändå är ganska nya i mitt liv, men redan så oerhört viktiga och bra! Jag gillar folk som har självdistans, högt i tak och som kan driva med sig själva och andra. Då blir det som roligst tycker jag! Så tack alla inblandade för igår!

För första gången på länge har jag faktiskt några nyårslöften:

* Do more of what makes you happy. Uttjatat kan tyckas men ändå så sant. I år ska jag bli bättre på att säga nej och lyssna på vad som känns bra i magen. Började redan 2014 och kommer fortsätta under det nya året. Om något tar mer energi än det ger, låt bli är mitt nya motto.

* Börja sminka mig mer. Har inte orkat/brytt mig/hunnit nu när Knut varit så liten men igår när jag plockade fram alla ögonskuggor igen så kände jag att jag verkligen saknar det där. Att tänka ut fina färgkombinationer och lägga lite tid på det hela, så det ska jag bli bättre på 2015, för jag tycker det är så himla roligt egentligen!

* Ta för mig mer inom mitt jobb och inte bara vänta på att saker ska hända. Händer det inte av sig självt, får man helt enkelt hjälpa till lite!

* Teckna mer för att det är roligt och inte bara jobb och beställningar. Tänkte först en teckning om dagen men kände redan (såhär första dagen) att det inte kommer funka. Men ja, fler bara för att det är kul-teckningar ska det bli 2015. Sen blir det en stor utförsäljning i slutet av året, precis som 2014!

* Bli mer mig själv igen. Känns som jag blivit lite instängd och rädd för att det ska pratas för mycket istället för att bara våga som jag gjorde innan. Vill jag ha en viss frisyr, kläder eller vad det nu kan vara, så borde jag ha det. Innerst inne vet jag att jag är stark nog att stå emot när landet Brunsås kommer och knackar på. 2015 ska jag ta tillbaka min rätt att inte stå snällt i ledet!

3 Kommentarer

  1. Du är så himla inspirerande och cool! Ser fram emot att få följa din blogg under kommande år. Heja dig!

  2. Många bra mål, mycket roligare och mer inspirerande än ”jag ska gå ner fem kilo” eller något annat tråkigt som man hittar på andra ställen.

  3. Vilka bra löften!
    Angående din stil. Den är underbar så strunta i alla i landet brunsås!
    Hälsningar från Hestra

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...