Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nyheter!

okt 10, 2012 | Tankar och Vardag | 3 Kommentarer

Igår hade jag en alldeles strålande dag! Det började som sagt med att jag och Emil och vårt fina fina hus var med i tidningen, sen lyckades jag göra ett finfint loppisfynd via facebook, mötet jag väntat på gick långt över förväntan och senare idag kan jag förhoppningsvis berätta för er vad det handlade om!
Dagen svalutades med ännu ett galant loppisfynd och en flaska champagne såklart, som sig bör på ypperliga dagar!

Angående kommentarerna på bloggen så har det strulat, jag har sett era kommentarer men de har inte synts i bloggen av någon anledning. Men nu ska allt vara löst så nu kan ni kommentera som vanligt och jag lovar att allt ska synas (förhoppningsvis)
Någon skrev och undrade om termoleggings och var man kan köpa dom, svaret är Åhlens! Kostar typ en hundring och är det bästa som uppfunnits sen rostat bröd! Spring och köp så slipper ni frysa om rumpan!

Nu ska jag ta tag i dagen, som är minst sagt fullspäckad! Återkommer med the big news senare idag!

3 Kommentarer

  1. Åh, vad spännande! Vad kul att det har gått bra för dig! 😀

    Snygg tavla btw!

  2. Även Ica maxi har termoleggins!

  3. Härligt med bra dag! Ett bonustips för dina läsare som hänger i Västsverige – termoleggings finns även på Ge-Kås i Ullared för en billig peng.

Trackbacks/Pingbacks

  1. I cirkusdräkt, vintageklänning och prickig kjol ... | Emmas Vintage - [...] och bästa brallan. Skickliga, skickliga Anna, som dessutom verkar ha massor av spännande saker på gång. Jag är mäkta…

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...