Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Öland!

jul 20, 2014 | Allmänt | 3 Kommentarer

Den 4 augusti har jag och Emil varit gifta i två år. Två väldigt omtumlande och händelserika år. Två år som utsatt oss och vårt förhållande på tuffa prövningar men som sedan gjort oss en miljon gånger starkare ihop.

IMG_8530 (640x427)

Vi åkte på bröllopsresa till Italien och där, på ett italienskt graviditetstest fick vi vårt första plus! Tolv veckor senare va det återigen vi två, utan bebis i magen och jag trodde inte livet kunde vara så grymt. Jag hade fel för exakt en månad senare dog min pappa.

IMG_6899

Vi åkte till Öland för att komma bort, för att försöka återhämta oss och bli hela igen. Det funkade. Öland funkar alltid till just det. När vi kom hem igen fick vi reda på att det bodde en liiiiiiten Knut i min mage!

bild

Nu har det alltså gått två år. Två år sen jag sa ja till att vara Emils fru och det var det absolut bästa beslut jag någonsin tagit! Han är den snällaste och mest omtänksamma mannen som finns, urtjusig och dessutom den bästa pappan som finns till vår lille Knut!

Photo: Jessica Silversaga541447_10151230587146496_941495061_n

Vi har infört en regel att alltid åka bort och bo på hotell på bröllopsdagen. Förra året va vi i helsingborg och gick på Håkan konsert.

I år åker vi till Öland och bor på pensionat. Som en hyllning till mitt älskade Öland och allt det gjort för oss. Tack.

öl8

3 Kommentarer

  1. Hittat hit via en vän. Tycker så mycket om din blogg. Du ritar fantastiskt och skriver väldigt berörande!

  2. Så fint! Grattis på bröllopsdagen i förskott!

  3. Bra ide ! Alla små morötter i vardagen gör att ni kommer få ett lååångt och lyckligt liv tillsammans. Nästa år så passar jag Knut.

    Kram
    Alex

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...