Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Ölandssemester, del 3!

aug 9, 2017 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

IMG_3827

Den här dagen vaknade vi och bestämde oss för att åka in till Borgholm!

IMG_3828
Borgholm är verkligen världens tråkigaste stad, det finns liksom ingenting förutom turistaffärer med fidgetspinners, saronger och stråhattar.

IMG_3830
Men fint är det! Det här huset är det finaste, med en överväxt trädgård alldeles proppfull med stockrosor. Tänk att ha ateljé i det där tornet med alla fönstren, drömmen!

IMG_3834
När vi gått runt ett varv och konstaterat att nej, här finns ingenting….

IMG_3840….så åkte vi till Paradisverkstaden i Färjestaden istället.

IMG_3841
De har så himla mycket fint! Jag har en del hemma redan men blir alltid så dumsnål när det väl gäller. Dessutom får jag beslutsångest när allting är fint. Fast hade gärna haft ett stort prickigt keramikägg i trädgården, eller en sån här randig ljusstake i grönt helst, så det matchar köket..

IMG_3849Sen attacktröttnade Knut på att gå i affärer så vi hoppade in i bilen och åkte mot havet istället.

IMG_3864
Vi testade en ny strand, mindre folk än Böda.

IMG_3867
Men sen beslutade vi oss ändå för att åka till Böda då den (trots allt folk) ändå är himla bra!

IMG_3878
De här galenpannorna badade trots svinkallt vatten!

IMG_3880
Jag höll mig i kanten men tappade ändå känseln i vaderna av hur kallt vattnet var.

1 kommentar

  1. Blir rysligt sugen på Öland! Så fint ni verkar ha haft.

    Förresten, det där fina huset stämmer precis överens med hur jag tänkte att prosten och prostinnan bodde när jag läste ”prostens barnbarn” som liten. Och de bodde ju i Borgholm!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...