Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Ölandssemester, del 4!

aug 11, 2017 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

IMG_3897 IMG_3904

Ny utflyktsdag på Öland! Den här gången åkte vi uppåt på ön tills vi till slut kom fram till Långe Erik på Ölands norra udde.

IMG_3906 IMG_3909
Just den här utflykten tycks ha gjort djupt intryck på Knut för han pratar fortfarande väldigt mycket om det här.

IMG_3914
Vi gick in i fyren!

IMG_3925
Den var suuuuupersmal och väldigt (döööh…) hög så man blev alldeles snurrig och klaustrofobisk där inne.

IMG_3917
Fin utsikt där uppe fast man bara hade några fjuttiga centimeter att stå på.

IMG_3920
De här två höjdräddisarna ville genast gå ner igen. (kolla vad lika de är här förresten)

IMG_3938 IMG_3946
När det var dags för lunch åkte vi till Café Haget som flera hade rekommenderat och jag åt mitt livs godaste räkmacka!

IMG_3949 IMG_3954 IMG_3960 IMG_3961
Så otroligt fint ställe! Kan tänka mig att det är alldeles extra fint på kvällen.

IMG_3972 IMG_3977
Lilla älskling, så glad att jag kan ge honom Öland. Hoppas jag kan få fortsätta göra det i flera år framöver.

IMG_3982
När vi åkte hem till stugan igen så regnade det men när vi kom fram möttes vi av magiskt ljus!

IMG_3987 IMG_3989 IMG_3992
Det är det här ljuset jag menar när jag försöker beskriva Ölandsljuset. När jag drömmer om Öland år ut och år in så är det detta jag tänker på. Magiska ö!

IMG_3996
<3

IMG_3997
Sen gick vi in och jag försökte fylla på min mentala Ölandsbank så jag ska stå ut hela året tills nästa gång vi ses.

1 kommentar

  1. Vilka fina bilder, kul att få ”följa med” på er Ölandssemester!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...