Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Olika Stilar!

okt 16, 2015 | Teckningar | 7 Kommentarer

Jag försöker variera mitt sätt att teckna för att inte tröttna helt på mitt enformiga sätt.
Ibland gör jag snabba ”slarviga” och ibland superdetaljerade som jag sitter och duttar med i flera timmar.
Det här är de stilarna jag varierar mellan:

aaron Ceciliaforss

Superdetaljerat utan svarta konturer.

bad öland

Realistiskt med svarta konturer.

cimon3 b67f26d5ec5325e6cf494f0b7e88e0ca

Snabba ”slarviga” stilen.

farmors kök hemmahosclara

”Ögonblicksbilderna”. Med rumskänsla och vardag.

cirkusapa fiskargubbe

Temabilderna. Min absoluta favoritkategori!

hund katt

Djur.

clara
emma
Namntavlor.

header_0001 annaneahheader2

Headers.

7 Kommentarer

  1. Åhh! Nu fick jag världens bästa idé på en beställning ifrån dig. Får maila senare… 😀

  2. Hej Anna! Hittade dig precis via nio till fem och din illustration på Sandra. Kollade snabbt i din blogg och tyckte din kommentar att du gått längre utbildning än en läkare var så himla klockren! Jag är själv illustratör, så kan relatera till folk som inte hajar… Men undrar, var har DU pluggat? Hade vart så himla intressant att få veta det genom din blogg. Bästa hälsningar Millan

  3. Roligt att få se en kategorisering av dina olika stilar! Du är alltid en inspirationskälla för en nybörjar-kollega ????

  4. Hej! Tar du beställningar på namntavlor och vad kostar de isåfall? Dina bilder är så fina!

  5. Hej! Vilka jättefina illustrationer! Blir lite nyfiken på tekniken…är alla målade med PROmarkers eller använder du även akvarell i porträtten tex…?

    • Nope bara promarker eller andra pennor. Ingen akvarell

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...