Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Önskelista!

feb 2, 2017 | Tankar och Vardag | 4 Kommentarer

”Snart” med betoning på snart, så fyller jag år (närmare bestämt 8 mars)
Jag älskar födelsedagar och hatar att nu när man är gammal så ska det inte firas lika överdådigt som när man va liten. Jag tänker fan fira, med marängswiss och allt!
Såklart har jag gjort en önskelista, sånt hör ju till när man fyller år, detta önskar jag mig i år:

  • Den här Rodebjerkaftanen som inte finns att få tag på någonstans men det ligger en på tradera till köp nu pris 4500 (!!). Aja det här är min önskelista så jag får önska vad jag vill och jag önskar mig den. Så himla mycket önskar jag mig den!

39714c4581fb27fa99633d90ad1d0506

  • Ett par såna här tofflor som jag köpte till Emil i 30-årspresent förra året. Tycker dom är så himla fina! Tänker mig lite kortare brallor och dom, hur fint! (har storlek 38 för er som antecknar….ehum) UPDATE: Hittade dom hos Skomakaren nu på 70% rabatt, så jag köpte dom till mig själv i present!

8726b78bde1b506bc38edc4ff5d3cad6

  • Pan pastels. Har varit sugen så länge på att prova dessa men de är ju så himla dyra.

about_A

svenskt_tenn_kortlek_spader_hast_1--1334476228-rszww1000h1000-83

  • Ett par runda Ray-Ban. Provade och klämde på ett par på flygplatsen i Köpenhamn. Så fina.

2143e791144bda4e7f2edc4aa2316d3f

ring

väska

4 Kommentarer

  1. Haha, sjukt att både väskan och ringen gick till min önskelista med omedelbar verkan… Tack för tips 🙂

  2. Har denna Skomakaren en webbutik? Har suktat efter dessa tofflor en halv evighet och när du läskar med 70% så blir jag ju sjukligt nyfiken! (och shoppingsugen) 😀

    • Tyvärr inte 🙁

  3. När jag fyller år ska jag bara länka till detta inlägg. Vilka fina saker och perfekt önskelista!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...