Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Önskelista!

jun 13, 2017 | Kläder | 1 kommentar

Nu är det snart sommar och vi börjar vår semester i en vit stuga på Öland.
När jag ser fram emot något riktigt mycket så får jag alltid bilder i huvudet om hur jag vill se ut när jag är på den där specifika platsen.

I sommar står de här sakerna överst på min önskelista:

gudrun

Den här svartvita baddräkten, från Gudrun Sjödén!
Det riktigt står ju mitt namn på den! Skulle ha den i trädgården hemma och med en svart lång kjol över på uteserveringar på kvällen.
Äntligen en modell som tycks täcka merparten av rumpan också.

mixedgrill

Den här turbanen, från Mixedgrill!
Åh barn i turban alltså, men nu handlade den här listan om saker jag önskar mig och den här turbanen går även att köpa till vuxna!
Tänk vad sommarfint ihop med ett par runda solglasögon och långklänning!

kavatEtt par sandaler från Kavat!
Jag har två par vinterkängor från Kavat och ett par låga höst/vårskor så detta skulle isåfall vara mitt fjärde par (sen har Knut sju par tror jag!) men jag älskar Kavat, så himla bekväma /Med vänlig hälsning Sveriges skavsårstätaste fötter
(bilden har jag målat)

73544726001

En linneskjorta. Finns det nått somrigare? Emil har en så himla fin prickig och jag vill också ha en. Den här från Gina tricot tex.

1-9-23514-S17-lightgrey_collection1

Den här tröjan från Filippa K.
Vill så himla gärna köpa den här i present till mig själv, men har inte råd. Finns ingenting jag älskar så mycket som gråa, stickade tröjor.

491cc2888527f53f968a086a5c31b00f
En ny frisyr!
Nu har jag äntligen den hårfärgen jag vill ha, men då blir jag istället sugen på att klippa av det, i typ den här längden. Mitt är så slitet och hade verkligen behövt ett ordentligt klipp. Perfekt inför kommande semester också.

1 kommentar

  1. Åh, jag känner med dig och skavsåren. Har världens vekaste fötter och får typ köpa ett nytt paket plåster ihop med varje nytt par skor. Har hud som silkespapper tydligen.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...