Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Placebo!

jun 4, 2012 | Allmänt | 6 Kommentarer

Det kan vara så att jag bara inbillar mig (även om min ”tränare” höll med) så tycker jag redan att det syns!

Såklart inga stora grejer, men ändå lite grann.
Egentligen är det inte så konstigt, för säkert femtio gånger under en dag tackar jag nej, i huvudet, till både det ena och det andra.
I helgen åt jag inte av det nybakade brödet, jag tog inga ahlgren´s bilar fast de låg där och kollade på mig, jag åt inga potatisar till köttfärslimpan och ingen senap på korven. Jag tackade nej till juice och jag tog ingen klunk av den där rosa champagnen.

Saker jag i vanliga fall hade sagt ja tack till, sa jag nu nej till. Det blir många saker på en dag. Då är det inte konstigt om det redan syns.

Eller så är det placeboeffekten att jag så himla gärna VILL se skillnad. Men placebo kan ju hjälpa i de flesta lägen så det hjälper nog nu också.

Dock har jag upptäckt baksidan av det här, min hy är alldeles till sig och besvärligare än någonsin. Har till och med fått finnar på halsen (??) och jag som haft så bra hud de senaste åren. Men min tränare säger att det beror på utrensningen av slaggprodukter (äckligaste ordet ever) som gör att huden ser ut sådär.
Jag litar på honom och hoppas han har rätt.

 

6 Kommentarer

 1. Hej Anna!
  Tack för en superbra blogg! Du peppar och inspirerar varje dag, du (och KonstgreppsKarin) är mina regnbågar i vardagen.
  Ditt nya projekt låter onekligen jättespännande.. Skulle du inte kunna berätta hur en vanlig dag ser ut för dig? Typ vad du äter och när och hur du tränar?

  Många kramar! Anna

 2. Han har säkert rätt (jag har gjort liknande kur) och de förvinner nog om ett tag! 🙂

  När ni anpassade programmet till dig, var det utifrån din vikt eller längd eller nåt sånt? Eller bara ålder?

  Jag tror säkert att det redan är skillnad, om inte annat så slipar du ju oerhört på din karaktär! 😉 Att lyckas säga nej sådär, tycker iaf jag är väldig tillfredsställande och skapar himla goda vanor. 🙂 Lycka till med programmet, det kommer säkert bli ett fantastiskt resultat!

  När jag har gjort sånt har jag känt mig mycket renare och lättare, även till sinnes. Mycket piggare!

  • Vi baserade det på min vikt.
   Ja jag känner mig redan renare liksom, som att man inte proppat i sig massa skräp!

 3. Snart kan jag inte hålla mig Anna! 😉 Mamma jobbar ju med träning/kost/hälsa och det här är verkligen så låååångt ifrån vad jag själv fått höra genom alla år. Men jag önskar dig lycka till, även om jag inte håller med om en endaste sak din tränare säger 😉

 4. Du ser pigg och fräsch ut!
  Och vad jag hört
  (när man hör positiva saker , vilken man bara hör om dig från dina nära, får man lyssna på snack)
  så är du en som inte ger dig i första taget när du bestämt dig.
  Hejja Anna!

  btw, ett till äckel ord
  – sekret, hackihälinen efter slaggprodukter
  Hör bara hur äckligt det låter i munnen , sekret. dela sekret med någon
  (nästan så man aldrig vill pussas mer). usch!

 5. Finnarna går över – I promise!!
  Och det fortare än du tror.
  Håll ut, fortsätt i exakt samma stil och FOTA OFTA – inte för vår skull, utan för din egen. Det är jätteviktigt att se att det ger resultat.
  Lovar en som alrig orkar börja träna, och snart är 40… Skaffa vanan medan tid är – det är mitt absolut bästa tips genom tiderna.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...