Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Prints!

okt 6, 2016 | Inredning, Pyssel, Tankar och Vardag, Teckningar | 5 Kommentarer

Jag har släppt några printserier genom åren, den med djur i kungakläder och den med tjejerna (de sålde sluta i stort format men finns fortfarande som vykort i A5 om någon är intresserad)

vykort

Sen släppte jag serien med akvarellflickorna och den fick jag beställa påfyllning på tre gånger för den blev så populär! (finns ett fåtal gröna kvar)

klänningvattenstämpel klänning2vattenstämpelSååååå nu är det nog dags att släppa en ny serie!
Jag håller på med en just nu, får se om det blir lyckat. Jag tänker att det ska funka både i barnrum och för vuxna också. Det kommer finnas fyra olika.
Men nu är frågan, vill man ha i A3 eller A4?
Personligen gillar jag ju alltid stora, men det kanske bara är jag.
Vad tycker ni?

5 Kommentarer

 1. A3, helt klar bäst!

 2. Stora! Men, med ett litet önskemål – att göra själva teckningen något mindre (dvs lite mer luft/vitt runt om). Köpte djurprints av dig, och blev tyvärr besviken på resultatet när de ramats in sedan. Just eftersom de, enligt min smak iaf;), varit för stora för papperet så att säga. Oavsett passepartout eller ej.
  Men det är kanske bara jag som känner så:), tänker att du borde fått det som feedback på dina beställningsjobb annars? 🙂

 3. Jag röstar helt klart för modell större! Tänker att det är fint att fylla väggarna hemma med större grejer, än många små. Jag hade hellre valt stora än små, iallafall!

 4. Jag gillar egentligen större prints men just akvarellflivkorna hade jag gärna köpt i vykortsformat, synd att det inte finns.

 5. Stora!
  Om jag ville beställa en grön flicka och vykortstjejorns…? Hur bär jsg mig åt?
  Tack

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...