Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Pysselprojekt!

feb 7, 2013 | Pyssel, Teckningar | 3 Kommentarer

De senaste dagarna har som sagt mest kretsat kring måleri, men ni som följer mig på instagram (annaritar) vet att jag även pysslat med annat.
Vi kikar:

vas

Det började med den här vita vasen jag köpte på Mio´s rea. Hade spanat på den redan innan och nu när jag väl gick in så fanns det bara en kvar och dessutom till halva priset! Fynd!
Jag gillar att den är stor och klumpig och påminner om nått ur Alice i Underlandet.
MEN, ett stort MEN, den är vit. Jag gillar inte vita saker, så…..

vasfärg

….jag målade om den! Jag använde porslinsfärg men är inte helt säker på att den här vasen tål temperaturen man egentligen ska härda färgen i ugnen med, så jag hoppar över den biten. Det håller nog ändå får vi hoppas.
Fint va? Mycket bättre om ja får säga det själv, hörrni designfolket på Mio, ring mig om ni vill ha tips till kommande kollektioner!

När vi ändå är igång kan vi lika gärna kolla på hur det går för målningen jag håller på med, det är en följetång på instagram vill jag lova:

tavla1

Såhär började det i tisdags.

tavla2

Såhär såg det ut på tisdag eftermiddag.

tavla3

Och såhär såg den ut igår. Dock målade jag under hela dagen, så nu är även han färdigmålad, men det återkommer vi till sen.

Ursprungsbilden jag använder som förlaga har eminenta Emma tagit och SÅKLART frågade jag om lov först! Egentligen vill jag helst måla med mina egna förlagor, men den här var ju bara så hiskeligt fin så jag helt enkelt var tvungen!

3 Kommentarer

  1. Alltså, det är något magiskt över dina målningar!

  2. Dina målningar är så otroligt fina! Har du någonsin funderat på att reproducera någon av dom och sälja som planscher? Vad går en målning på annars om man skulle investera i ett original? Säljer du dom överhuvudtaget?

  3. Läste precis i inlägget innan att en kille i Värmland säljer dom åt dig så nu vet jag ju det. Gissar att det bara är att hoppa in i bilen och dra till Värmland då..

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...