Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Roliga Uppdrag!

aug 19, 2013 | Teckningar | 8 Kommentarer

Idag fick jag ett nytt uppdrag, ett väldigt roligt sådant!
Jag ska nämligen designa öletiketter!
Bra jobb då jag både gillar etiketter och öl!

Såklart visar jag er när det är klart, men nu måste jag tillbaka till ritbordet igen!
Ville mest hurra lite, så här kommer det: hurra!

matilda

8 Kommentarer

  1. Vilket roligt jobb! Grattis =) Kör hårt!

  2. Woohoo, det låter som ett svinkul uppdrag som inte direkt tillhör vanligheterna, grattis! Hoppas du får betalt i både mycket pengar och många öl, snacka om win-win-jobb!

    • Eller huuur? Det hoppas jag med!

  3. Åhhh kul jobb! Den ölen ska jag dricka. Öl är gott, och godare med en snygg etikett!

  4. Men vad spännande det låter! Jag som älskar både etiketter och ditt tecknande måste ju nästan köpa ett par burkar då, fast jag inte dricker öl;)

  5. Åh, superroligt! Grattis!!

  6. HURRA!!!

  7. Åh vad kul att designa öletiketter! Jag har också ett sånt pågående uppdrag nu – men jag gör bara illustrationer, medan en reklambyrå jag jobbar ihop med gör designen (som jag dock har lite-lite del i!). Kul och pirrigt att se slutresultat när det är klart 😀

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...