Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Rubriker!

jun 2, 2014 | Tankar och Vardag | 19 Kommentarer

Åh jag har sån bloggångest! Inte för att jag inte har någon inspiration eller brist på saker att skriva, men tiden, jag hinner ju inte med!
Nu när Knut blivit några månader är det ju inte riktigt lika mycket sömn på dagarna längre så jag kan smita iväg och teckna och när han sover försöker jag göra detsamma.
Mina torsdagar och fredagar har blivit heliga men det är också då det varit en massa annat som måste hinnas med.

Men nu är det snart torsdag igen och eftersom förra försvann eftersom jag var i Karlstad så får jag ta igen det den här torsdagen istället!

Har sett att Både Emma och Isabelle har haft frågan uppe om önskerubriker och jag tycker det är ett fantastiskt bloggspår, så jag kör på samma sak!
Sååå, varsågoda att önska! Sätt en rubrik, vad ni vill, högt eller lågt så ska jag se till att skriva ett inlägg eller teckna en bild utifrån det!
Så roligt, nu kör vi!

(har hört att det är flera av er som har svårt att kommentera, om det inte funkar så skriv till mig på instagram sålänge, så ska jag försöka åtgärda problemet!)

prickig IMG_3696 IMG_3687 IMG_3473 IMG_3307

19 Kommentarer

 1. ”Anna ritar sommaren”

 2. Jag är av ngn anledning väldigt förtjust i att se vad du köper, kanske för att det alltid känns som du köper väldigt fina saker? Kanske ”Mina bästa fynd” eller tvärtom ”Mina värsta köp”.

  Eller
  ”När jag har tråkigt så…”
  ”Typiskt Anna och Emil” (vad gör ni om dagarna som är så typiskt er?)

 3. Prickiga kor i sommarhage! 🙂

 4. Rosor!

  Jag vet att du älskar rosor, och det gör jag också. Skulle så gärna vilja se ett rosmönster av dig! Tror det skulle bli väldigt vackert!

 5. Anna om amning
  Mamma Anna
  Knuts rum
  Annas bästa Barnböcker
  🙂

 6. Åh vad roligt!
  Kan du inte skriva och visa nån bild på dig som liten?
  Eller visa en konstnär som inspirerat dig, ett drömresmål, vad du tycker är ett superunderbart middagstips eller ditt bästa tips till andra som snart ska bli föräldrar.
  Kram!

 7. Jag skulle gärna läsa om dina bästa DIY-tips och om fina platser att besöka i Värmland! 🙂

 8. Du verkar älska många klänningar, vilken är din favorit och varför? Nåt speciellt minne med den? 🙂

 9. Hur man färdigställer ett projekt (själv har jag tusen idéer men slutför dem nästan aldrig, tappar lust eller motivation – jättesynd!)

  Så här hittar jag udda och häftiga kläder, och så här får jag inspiration till min klädstil (jag tokälskar dina kläder och vill också klä mig mer spännande i färg och form!)

  Mina bästa loppistips (både ställen att besöka men också hur man hittar de bra fynden!)

 10. Anna ritar sin värld

 11. Jag skulle vilja se en egenskaps superhjälte! Fri tolkning!

 12. ”En ledig dag i Småland”

  Du och Emil verkar fara runt på en hel del mysiga utflykter, och då jag är inflyttad i Jönköping och inte så långt bort skulle jag gärna vilja få tips om utflyktsmål i Småland 🙂

 13. ÅH! Absinth-damen..en av mina absoluta favoriter..hade nästan glömt henne..kommer hon bli ett (en?) print en vacker dag tro?:D

 14. ”Här är mina fem bästa frisyrer”

 15. Hej! Såg att Malin ställt ungefär den fråga jag hade. Men jag kör ändå.
  Finns det möjlighet att köpa den otroligt snygga målningen? Du kanske säljer prints någonstans men jag har inte hittat något och den där. Den skulle verkligen vara pricken över i:et här hemma ^^

  • Hej jag hade inte tänkt göra prints av den, men det kanske är en idé!

   • Det tycker jag 🙂

 16. Blir inspirerad av din färgglada blogg, ert hus ser ju fantastiskt ut! 🙂
  Vore kul att läsa om din stil och smak genom åren både kring val av inredning och stil. Kanske rubriken: Annas stil och smak

  Och har du några tips på enkla DIY projekt du gjort som du kanske vill visa?

  Önskar er en fin sommar!

 17. Kanske försent att önska nu, men jag skulle vilja läsa dina tankar om att starta eget. Vad som fick dig att ta steget, hur du gick tillväga, finansiering, hjälp, företagsform, bra/dåligt med företagsformen och eget företag, något du ångar, något du önskar du vetat, tips, råd, erfarenheter osv.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...