Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Schema!

sep 10, 2013 | Tankar och Vardag | 4 Kommentarer

 

sthlm

Jag har några intensiva veckor framför mig, minst sagt!
Nu är jag på plats i Karlstad och på måndag drar intensivkursen för körkortet igång men redan nu har jag börjat läsa böckerna, noga och stryka under och ringa in.
Parallellt med läsningen och körningen ska jag teckna och uppdatera bloggen, jag har ialafall tre beställningar som måste iväg innan fredag.

Den 27 september är en fredag och då hoppar jag på tåget till Stockholm, direkt efter att min sista körlektion är över och väl i Stockholm väntar två ljuvliga hotellnätter med min hurtiga man som ska springa Lidingöloppet!
Alltså, bara tanken på att få sova i hotellsäng och äta hotellfrukost i TVÅ dagar gör att det känns helt okej med att plugga dygnet runt fram till dess.
I Stockholm ska jag dessutom (förutom att bada badkar och ta sovmorgon) träffa min bästa kompis såklart, heja på Emil och försöka hinna med ett möte med bästa Emma Sundh om hemliga framtidsplaner.

På söndag åker jag tillbaka till Karlstad och veckan som följer efter det kommer bli den mest avgörande i mitt liv, med bland annat teoriprov och uppkörning, men mer om det när jag kommer tillbaka till Småland!

4 Kommentarer

  1. Spännande, spännande – Lycka till! För mig lossnade verkligen hela bil-grejen när jag fick lärde mig krypköra ordentligt. Då kände jag helt plötsligt att jag hade kontroll över bilen, inte att den hade kontroll över mig… och så är det bara att ta det lugn! Jag lyckade köra in i en trafik-kon vid en vägarbetsplats med backspegeln på min (andra) uppkörning och jag klarade mig ändå! 🙂 Hejja hejja!

  2. Behöver du komma in på vätskepaus eller så under tiden mannen springer Lidingöloppet så är vi hemma på ön eftersom Mikaels syster och hennes kille kutar. Vi tänker mest glo på folk, säga ”tur att det inte är vi” och typ äta ostbågar. Bor ju liksom mitt i slingan de springer så Lidingöloppethelgen är en enda kalabalik då!

  3. Heja dig och lycka till!

  4. Tråkigt att du inte stannar lite längre så du hade kunnat träffa din världens bästa syssling 😉 hehe

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...