Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Semester!

jun 27, 2012 | Tankar och Vardag | 6 Kommentarer

Om tre timmar hoppar jag på tåget mot Köpenhamn och flyget vidare till Turkiet!
Jag har ALDRIG i mitt liv behövt en semester så mycket som nu! Den här våren har varit kämpig men samtidigt väldigt väldigt rolig.

Nu är allting inför bröllopet fixat, allt är gjort och allt är bestämt.
Så nu kan jag åka iväg och bara andas lite, leka med mina tjejer och inte tänka på något mer ansträngande än vilken sorts drink jag ska välja.
Man vet att man ska på semester när man har en extra bikini nerpackad i handväskan. Så himla fin känsla.

Så vi ses igen om en vecka, då ska jag vara brunbränd, nytänkande och i mitt esse igen har jag planerat!

Under tiden kan ni få se den här bilden på mig och Emil, som togs just precis där vi ska gifta oss. Bra att ha övat lite.

Hejdå regn-Sverige!

6 Kommentarer

  1. Men åh så fina ni är!
    Ha det så jäkla gött i solen! Det förtjänar du 🙂

  2. Ta hand om Dig och Ha det bäst med Anna!

  3. Ha en underbar semester!

  4. Njut av solen, och välkommen tillbaka =)

  5. Ni är sååå fina ihop!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...