Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Semester!

okt 15, 2012 | Kläder, Tankar och Vardag | 3 Kommentarer

Direkt efter jobbet idag hoppar jag och Emil på tåget mot Malmö, där ska vi möta Hille, äta på restaurang och sova några få timmar för inatt åker vi vidare mot Köpenhamn och Sicilien!
Kan knappt tro det! Extra fint känns det att det är grått utanför fönstret, iskallt på kontoret och att jag har plockat fram bikinin igen.
Tänk va?
Det här kommer bli en toppevecka, fint hotell, mysig liten Siciliansk by och min stiliga man! Åh vad jag längtar!

Jag tecknade iallafall ett litet kollage med några saker jag packat ner (mest för att få tiden att gå såklart)

 

3 Kommentarer

  1. Vilken söt klippdocka av dig! Det låter som ni kommer att få det toppen på semestern! 🙂

  2. Har det så bra i italien.

  3. Älskar dina klippdockor! såå fina 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...