Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Semester!

jul 3, 2013 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

Idag är min sista dag på kontoret innan semestern!
Teckningar måste tecknas, fakturor skrivas och saker måste prickas av och brev postas.
Sen packar jag ner papper och pennor och går på semester! (ja såklart tar jag med mig teckningsgrejerna hem på semestern, jag planerar att teckna på gräsmattan iförd bikini och käka honungsmelon)

Den här semestern kommer bli min bästa, det känner jag redan nu.
Efter helgen på Öland känner jag mig som en helt ny människa, så blir det hälften så bra som där så kommer det bli toppen!
Vi har köpt tält, provsovit sovsäcken, bokat Gotlandsfärjan och hyrt tandemcykeln. Så nu är det bara att fara iväg och njuta!

Men först ska jag spendera lite tid i Värmland, jag åker upp imorgon och kommer inte hem förrän nästa söndag, så äntligen hinner jag träffa de där kompisarna jag aldrig hinner se, gå i affärerna som inte finns här och sita i bersån med mamma utan pressen att man ”snart ska åka hem igen”.
Jag har även samlat loppistyger hela våren för att kunna börja på ett nytt lapptäcke (höjden av bra semestersyssla) så de är nerpackade inför min Karlstadvecka.

Jag kommer uppdatera bloggen som vanligt, kanske något glesare mellan inläggen men jag ska försöka vara duktig och hinna visa er allt jag gör.

Åh nu är det minsann sommar på riktigt!

öland20 öland29 bild (26) 36998_116473155065897_100001096386188_100505_7617880_n filippa (2) 1_MG_7992

2 Kommentarer

  1. Det är något särskilt med att åka till hemtrakterna, å vad jag längtar hem när du skriver om det… Visserligen är Dalsland hemma för mig och inte Värmland, men ändå. Ha det fint både i Värmlandsskogarna och på Gotland! Jag hoppas att din semester blir fantastisk. 🙂

  2. Trevlig semester! Det låter som underbara sommarplaner.
    Har följt din blogg i ett par månader och tycker att det är härligt att följa ditt kreativa skapande. Dessutom verkar du vara en väldigt fin person.
    Keep up the good work!

    /Maja

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...