Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Semester!

jul 1, 2014 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

Nu när det är sommar (eller vad man nu ska kalla detta iskalla regnrusk!) blir mina jobbdagar lite mer osammanhängande. Dels har mamma varit här en vecka och nu har Emil semester så då är det svårt att sätta sig ner och teckna.

Men jag har massor att göra och har egentligen inte alls semester utan försöker hinna teckna lite mellan varven, så gott det går. Men i veckan åker vi till Köpenhamn och då tänker jag minsann koppla på semesterhjärnan även jag!

IMG_1545 (640x427)IMG_1530 (449x640)

1 kommentar

  1. Kul med Köpenhamn, ha det så trevligt!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...