Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Semester!

jul 25, 2014 | Allmänt | 2 Kommentarer

Det här med att ta semester när man är egenföretagare är svårt. Iallafall för mig som är såpass liten. Man vill inte tacka nej och har inte heller råd att göra det. Därför har jag nu suttit uppe på kvällarna och jobbat, försökt hinna teckna när Knut sover och samtidigt gärna hunnit med åtminstone ett dopp i sjön om dagen.

Sommaren är en hektiskt tid för mig då det blir mycket beställningar till bröllop och sånt så jag har minst sagt haft fullt upp. Min bror har sagt åt mig att vara tydlig från början, säga att den och den veckan har jag faktiskt semester. Det har jag inte gjort, bättring till nästa år helt klart.

Men nästa vecka, då har jag faktiskt semester och det med basta!

IMG_8247 (640x427)

2 Kommentarer

  1. Hej! Jag vet hur det är. Har just nu semester från min anställning och försöker hinner mer med mitt eget samtidigt som jag ska hinna bada och leka med barnen. 🙂 Hoppas du hinner njuta och slappna av. Är det ok att jag lånar en bild från din blogg till ett inlägg på Handunik? Det är den blommiga kepsen från ett gammalt inlägg. Jag länkar till dig naturligtvis. Säg till om det inte är ok.

  2. Vilken mysig semester!! Och vilka gulliga barm..!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...