Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Semester, dag 2!

okt 26, 2012 | Bröllop, Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

 

Andra dagen på vår semester, åkte vi upp på mycket slingriga vägar, till byn Taormina.

Älskar sådana här affärer!

Antikaffär a´la Sicilien

Min man är faktiskt ganska stilig, om man kisar lite!

Långt där nere i bukten bodde vi

Vinpaus

Man får inte vara tjock om man bor på den här gatan

Sen avslutade vi som vanligt, med vin, parmaskinka och oliver på balkongen. Hur gött får man ha det?!

2 Kommentarer

  1. Det ser ju sjukt härligt ut! Längtar efter att åka utomlands 🙂

  2. Fina bilder! =) Gör du bloglovin’byten? Kramar!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...