Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Sida!

nov 11, 2015 | Teckningar | 2 Kommentarer

Som ni kanske märkt så har det varit stängt in till bloggen i några dagar för renovering. Men mitt i alltihop så stötte vi på lite problem så nu är den gamla sidan uppe tills vi rett ut vad som är fel så vi kan fortsätta.
Så håll ut!
Till dess bloggar jag på som vanligt.

Vad har hänt sen sist?
Jo jag har köpt ny dator, värt en jättefanfar för nu har jag en STOR stationär skärm med perfekt färgåtergivning, vilket den gamla datorn absolut inte hade.
Har ni undrat varför bilderna varit lite gula senaste tiden så har det berott på den andra datorn, men nu ska det alltså vara slut med det förhoppningsvis.
Jag har även gjort klart ett roligt uppdrag för Happyplugs, tecknat en kock ur Svenska kocklandslaget och fått hem jättestora papper från Canson.
Jag har aldrig tecknat stort förut, inte större än A3 och dess är 50×65 cm, så mycket pennor går det åt men ack så roligt det är.
Såhär har processen sett ut, dock bara mobilbilder men ni får hålla till godo med det just nu.

1

6

5

4

3

2

2 Kommentarer

  1. Denna är så magiskt fin!

  2. Super!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...