Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Sommar!

apr 20, 2015 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

Nu har jag hängt undan varmfodrade jackor och lagt mössor och vantar längst ner i lådan.
Nu är det vår på riktigt (för vi har ätit lunch på vår altan) och när det är vår så blir det sommar inom snar framtid också.
Midsommar är min bästa grej på hela året, speciellt nu när man är lite vuxnare och det inte längre går ut på att den som är fullast vinner.
Förra året var vi ett jättestort gäng i Göteborg och hade knytkalas i en park, så himla fin dag! Knut var liten och låg i vagnen och jag hoppas verkligen att årets midsommar blir lika fin.

Jag älskar den här tiden på året, när liksom allt det bästa är kvar!
När man kan damma av jeansjackorna, putsa solglasögonen och snart dessutom får ta fram sandalerna.
Vi har inga planer för sommaren, det har vi nästan aldrig. Tycker det känns bäst så, ta det lite som det kommer.
Sålänge sommaren innehåller sena middag på vår altan med härligt häng, öl och vänner, minst ett Ölandsbesök, lite häng vid Klarälven i Karlstad och en hel massa Knut så är jag mer än nöjd!

IMG_4934 (800x576) IMG_4849 (533x800) IMG_4778 (651x800) IMG_4744 (562x800) IMG_4563 (800x467) IMG_4539 (800x533) (2) IMG_7872 (427x640)

1 kommentar

  1. Jag och min sambo ska till Öland för första gången i början av juni. Längtar!! Har du några tips som du vill dela med dig av om vad man inte får missa? Mest äta, kultura och fina platser, är inte mycket för folksamlingar.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...