Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Sommar!

jul 3, 2015 | Bebis, Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

Även om jag fortfarande jobbar och inte har gått på semester ännu, så hinner jag klämma in lite sommar även jag.
På torsdagar och fredagar när Emil är hemma med Knut så äter vi frukost ihop och det är så himla mysigt. Speciellt nu när vi kan äta den ute!
Imorse såg det ut såhär när Emil dessutom lyxat till det och åkt och köpt jordgubbar på morgonen.

IMG_6737

Alltså den här lilla personen, SOM han förgyller mina dagar! Han är ta mig tusan glad jämt, om än himla busig, snabb som tusan och lurig som sjutton.

IMG_6740 IMG_6741

Nu är vi bara föräldralediga i drygt en och en halv månad till, sen är det slut med det (fast jag ska fortfarande vara hemma med Knutte på måndagar)
Så nu gäller det att njuta fullt ut av att bara vara vi.
Min bästa lilla person!

IMG_6754

2 Kommentarer

  1. Vilket charmtroll,men riktig liten luring!/EvaH

  2. Alltså Anna… Han är ju HELT ORIMLIGT UNDERBAR!!! Så gullig så jag smäller av!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...