Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Sommar!

aug 19, 2015 | Bebis, Tankar och Vardag | 5 Kommentarer

Heeeeeej, hörreni, jag är tillbaka!
Från och med prick nu så jobbar jag heltid, eller ja, alla dagar utom måndagar. Men ändå.
Så nu ska det blåsas liv i denna blogg minsann.

Vi börjar med att kika lite på hur min semester varit. Har tagit ungefär femtioelva bilder på när Knut badar men vi tar allting i tur ordning.
Vi börjar med dagen då vi åkte tåg!

IMG_6864-horz

Vi åkte Ohsabanan, som är ett gammalt nostalgitåg. Perfekt för Knuts kusin Vide som är mer eller mindre besatt av tåg!

IMG_6872 IMG_6874

Farfar var med såklart.

IMG_6877

Sen hoppade vi ombord och fick egen vagn.

IMG_6887-horz

Hela familjen åker tåg!

IMG_6898

Resan är lite lagom lång, en timme fram och tillbaka ungefär.

IMG_6904

Vi har även hunnit med svamp och blåbärsplockning.

IMG_6852-horz

Innan vi gav oss av på vår roadtrip till Karlstad! Första stoppet var Gränna.

IMG_6925 IMG_6927-horz

Åh de här två alltså, så himla bäst!

IMG_6936 IMG_6938 IMG_6941

När vi sprungit i alla backar, klämt på alla polkagrisar och tittat i alla skyltfönster åkte vi vidare.

IMG_6947-horz

Till slut kom vi fram till Karlstad och mamma!

IMG_6970

Provsmaka vinbären i trädgården.

IMG_6974

IMG_6982

Surt!

IMG_6984-horz

Äntligen semester. Äntligen Värmland!

IMG_6990

5 Kommentarer

  1. Åh vad fantastiskt mysigt det ser ut!

  2. Okej, Knut är nog den sötaste ungen jag sett! <3

  3. Meeh, fick inte vi vara med på er Sverigesemester? 😛

    • Hade inte en enda bild på er! Skamligt!

      • Mycket! Jag som öschlat MASSOR på er, ;-P

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...