Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Sommar!

aug 2, 2017 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

Den här sommaren kommer jag minnas som den bästa sommaren i mitt liv.
På alla tänkbara sätt har den varit fantastisk!
Har så många bilder och så mycket upplevelser och tankar lagrat att det kommer räcka hela långa vintern.
Men låt oss ta lite i taget.

Jag har egentligen semester den här veckan också men smet hemifrån för att teckna lite, abstinensen efter pennorna började bli allt för påtaglig efter tre och en halv vecka utan ett enda streck.
På måndag drar jag igång igen och jag räknar ner dagarna till dess.
Då ska jag visa er Öland, huset, stränderna och allt som jordens finaste ö gav oss.

Men till dess, en lite tjuvkik:

IMG_3659 IMG_3688 IMG_3696 IMG_3734 IMG_3782 IMG_3849 IMG_3925

2 Kommentarer

  1. Fina bilder från er semester 🙂

    Saknar dina Mumin-målningar faktiskt. Har du tagit paus att teckna flera Mumin-målningar?

  2. Ser härligt ut. Vart på Öland var ni. Huset ser underbart ut 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...