Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Sommarlista!

jun 12, 2015 | Bebis, Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

Hittade den ultimata sommarlistan hos Sandra, så den snor jag:

Mina planer för sommaren:
Vi bestämde faktiskt när vi skulle ha semester imorse vid frukostbordet och än så länge har vi bara spikat en vecka i Värmland. Ett måste på sommaren.
Annars åker vi till Helsingborg på midsommar och jag hoppas på en lite roadtrip till västkusten i år. De senaste somrarna har vi varit på Öland och Gotland, men nu saknar jag västkustklipporna så jag hoppas vi kommer dit det här året.
Minst en natt måste jag ha på Öland också, bara för att stilla mitt beroende.

IMG_4827 (556x800)

Bästa sommarstället:
Öland. Speciellt om man inte kan sova och öppnar fönstret och det liksom luktar Öländsk sommarnatt. Oslagbart!
Sen har jag såklart en enorm weakspot för mammas gräsmatta också.

IMG_3669

Favoritsommarblomman:
Liljekonvalj och syrener. Luktar så gott att man blir alldeles vimmelkantig!

IMG_2693

Här badar jag helst:
Är en riktig badkruka ska jag villigt erkänna, men jag gillar att bada vid Osudden som ligger nära oss. Då kan man gå ner på kvällen, ta med en flaska vin och ta ett kvällsdopp!

IMG_2679

Hur länge ska du vara ledig?
Jag blir aldrig riktigt ledig. Jag jobbar när jag måste så att säga. Behöver någon en bild så gör jag den, oavsett om jag har ”semester” eller inte. Fast någon vecka eller två tänker jag att jag kan låta bli att kolla mailen helt.

prickar

Vad ser du mest fram emot?
Åka och bada med Knut! Sen längtar jag efter att få träffa min mamma. Det gör jag jämt.

IMG_2587

Vad kommer du köpa inför semestern?
Jag köpte lite igår på rean, så nu behöver jag nog ingenting. Skavsårsplåster möjligtvis!

1_MG_7992

Det här lyssnar jag på i sommar:
Sommarprat. Fast det säger jag varje år och sen glömmer jag bort att lyssna ändå.

prickig

Favoritsommardoft:
Saltvatten och sur tång. Västkustlukt med andra ord. Så himla svårslagen lukt!

IMG_9663 (640x427)


Hur kommer du att göra dig illa?
Jag kommer få skavsår. Jag får jämt skavsår, av allt. Sen kommer jag säkert att bränna mig i solen också, det brukar ju höra till.

IMG_8247 (640x427)

Vad oroar du dig för?
Att det blir ett jädra springande efter Knut. Han är snabb som blixten nu och busig så det räcker för två. Men samtidigt så hiskeligt skitgullig så det är okej.

IMG_4558 (533x800)


Hur kommer du minnas din semester sen i september?
Jag hoppas det fortfarande kommer vara sommar i september, eftersom vi missade hela maj. Men jag tror att jag kommer minnas den som fartfylld och härlig, och att vi förhoppningsvis kommit ihåg att ta med kameran mycket så vi har massor med fina sommarbilder att titta på i höst.

IMG_4796 (673x800)


Den ultimata sommardagen:
Frukost på altanen, utflykt med picknickkorg på okända småvägar, grill med vänner på kvällen och avsluta med kvällsdopp!

IMG_4920 (533x800)

2 Kommentarer

  1. Min son (snart 3 år) heter också Knut! Världens finaste namn 🙂

  2. Vi blir hemma iår, igen. Jag dör nästan då. Ville se Medelhavet igen…så avis på döttrarna som just kom hem från Malta. Men min tid kommer….frågan är bara NÄR? Satt och funderade på Muminvärlden. Helsinfors lät lockande…vi får se.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...