Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Status!

okt 12, 2012 | Kläder, Tankar och Vardag | 7 Kommentarer

Åh idag är jag så trött att jag måste kämpa med att hålla upp ögonen. Vill bara hem och gå och lägga mig en stund. Ikväll kommer våra kompisar och äter mat och kanske tvingar vi dom att spela det där roliga spelet vi köpt på loppis.
Men fram tills dess räknar jag sekunderna tills jag får gå hem.

Jag har två glada nyheter dock. Nummer ett – de ringde imorse och sa att jag fått blombud! Från vem är fortfarande okänt eftersom det inte levererats ännu. Grymt spännande! Jag antar att det är från Johnny Depp.

Nummer två – jag har blivit invald i Svenska Tecknare, vilket känns väldigt stort och fint. Som nått slags bevis på att jag ändå är på rätt spår här i livet!

Jag försökte mig på att teckna en klippdocka av mig själv och sedan teckna kläderna jag ska packa med till Italien, men jag tröttnade mitt i så nu slöglor jag på skärmen och spelar meningslösa små dataspel där man ska para ihop saker istället.
Mycket bättre.
Dock vet jag att det här kommer få följa med i resväskan på tisdagmorgon:

Bästa cirkuskjolen, perfekt för italienska gator och glass!

Den ljusblårutiga jumperfabrikenklänningen, för att riktigt få suga ut det sista ur sommargarderoben (kolla vad blond jag va i somras!)

Den gula klänningen måste givetvis med, det är Emils favorit och perfekt svalkande när det är varmt.

Bikinin och jeansshortsen såklart. Ingen semester utan det!

 

7 Kommentarer

 1. Hurra vad roligt! Grattis till ”erkännandet” om man nu kan säga så.
  Du kommer att se strålande ut på Sicilien. Var där för typ 10 år sedan och pratar fortfarande om att jag måste tillbaka någon gång. Det är fantastiskt och vi ska inte ens börja prata om maten, mmmmmm bläckfiskpasta, calzone, carbonara osv osv!

 2. Se! Ett steg på vägen mot när det där som man älskar blir ett säkert jobb! Grattis! Jag tycker du är jätteduktig!

 3. ”Invald till Svenska Tecknare”? Fast det blir man ju inte, det är ju en medlemsorganisation som vilken annan, man ska bara ha rätt kvalifikationer, och så betalar man en medlemsavgift. Mer fancy än så är det ju faktiskt inte 😉
  Men kul att du är medlem iaf, det har jag varit i många år och de är jättebra! Ha så kul på Sicilien! Låter härligt!

 4. Cirkuskjolen är lövly!

 5. Grattis till att ha blivit invald i Svenska Tecknare! Jag förstår VERKLIGEN varför du blev det. Ha en underbar semester i Italien! Jag blev så förtjust i ”cirkuskjolen”. Den och en italiensk sorbet i handen blir nog toppen.

 6. Vilken jättefin rosa bikini! var hittar man nåt liknande tro? 🙂

  • Den är från HM, 49 kr delen!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...