Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Status!

maj 13, 2013 | Tankar och Vardag | 3 Kommentarer

Jag vet inte hur många teckningar jag börjat på för att sen skrynkla ihop och slänga i papperskorgen, hur många ideér som bara försvunnit lika snabbt som de kommit och hur himla trött jag känner mig.
Jag har ingen inspiration att teckna. Alls. Jag har liksom glömt bort hur man gör.

Istället vill jag gå på loppis, tapetsera en byrå, försöka mig på att klä om soffan som Fröken rivit sönder och kanske bara sitta med ryggen mot stentrappan och ta det lugnt.

Jag tänkte att om jag bara går ut och köper nya strumpbyxor så känns det säkert bättre, men kom bara utanför dörren innan jag vände tillbaka in på kontoret. Så nu sitter jag här. Trött och oinspirerad med noll par nya strumpbyxor.
Skit också.

Vi tittar på något som får mitt hjärta att göra åtminstonde ett litet skutt, nämligen de här tre, som sover bredvid min säng på nätterna:

IMG_1791

3 Kommentarer

  1. Aah denna alltid ovälkomna ritkramp. Jag har en sån period per halvår ungefär, det suger varenda gång! Men när inspirationen kommer tillbaka igen är det ju desto härligare!

  2. Så små! Så söta! 🙂

  3. Men åh vilka små söta gosimosiga små kattungar.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...