Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Status!

jul 18, 2013 | Tankar och Vardag | 6 Kommentarer

Jag har semester i dess rätta bemärkelse!
Det innebär att jag åker ut med båten, ligger i solen, åker på loppisar, äter grillad korv  i gräset och inte bloggar.
Jag behöver den här semestern mer än jag någonsin behövt det tidigare. Det har varit ett minst sagt hektiskt år och ett år jag mer än gärna begraver långt ner i sanden!

Jag tänker ha semester några veckor till, bland annat på Gotland och en sväng i Köpenhamn. Jag kommer ha med mig kameran såklart, men uppdateringarna på bloggen kommer först när jag är tillbaka.
Sålänge kan ni följa med mig på instagram, annaritar heter jag där. Då kommer uppdateringarna betydligt tätare än på min semesterstängda blogg.
Hoppas ni inte glömmer bort mig helt, om några veckor är jag tillbaka med nya krafter, det lovar jag!

Tills dess, ha en fantastisk sommar!

6 Kommentarer

  1. Det låter som du har det alldeles förträffligt på din semester. Skönt för dig efter ett tungt år. Ha det fortsatt bra och såklart glöms du inte bort! Med varma hälsningar från ett varmt Värmland.

  2. TREVLIG SOMMAR ✿

  3. Och en fantastisk sommar till er å!

  4. Ska bli kul att se alla dina teckningar och målningar när du kommer tillbaka från semestern, klickar in här var och varannan dag med förhoppningen att något nytt fint ska finnas här!
    Hoppas du har en fin semester!

  5. OH:) Njut ordentligt!!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...