Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Status!

nov 29, 2013 | Huset | 1 kommentar

Förlåt att det blir så dåligt med teckningar i bloggen nu men jag har så mycket att göra fram till jul att jag helt enkelt inte hinner teckna något eget!
Igår natt kunde jag inte sova, bara låg och tänkte på huset och hur det skulle bli med allt. Vi hade varit och sett ut tapeter och kollat på golv och hela baletten och min stackars inredningshjärna gick på högvarv efter det.
Det jag gillade var att man inte behövde göra någonting med huset sådär akut, det var bara att flytta in (förutom att sätta in diskmaskin) men när jag och Emil gick loss i färgaffären blev det plötsligt en hel massa att göra!
Vi hade tänkt riva en liten garderobsvägg i hallen, för att få fram ännu ett av de fina diamantfönstren men om man nu river det kan man lika gärna lägga om golvet och om man lika gärna ska lägga om golvet kan man lika gärna göra det i sovrummen också! Ja sådär höll vi på och helt plötsligt kändes hela huset som ett byggkaos!
Vid halv fem på morgonen väckte jag Emil i ren panik!
Sen pratade (ganska högljutt från min sida) om hur vi skulle göra med allt, vad som är akut och vad som kan vänta för det enda vi vet med säkerhet är, att bebisen kommer och det kan vi inte göra något åt.
Min stora skräck är att komma hem från BB och bo i ett hav av flyttkartonger med en liten spädis!
Så nu har vi omprioriterat lite, barnrum och lite tapeter står högt upp, likaså klädförvaring och så får resten komma allt efter vi får tid.
Så nu kan jag nästan andas normalt igen.
Men jag måste erkänna att det hade varit ljuvligt att flytta imorgon eller åtminstonde ha sin normala energi. Men det är inte mycket att göra åt.

Sålänge planerar jag vidare, det kommer i vilket fall som helst bli så himla fint! Det lovar jag!

målning

1 kommentar

  1. Ni gör helt rätt med att vänta med längre renoveringar. Vi blev precis klara med våra renoveringar som tagit mycket tid kom hem igår med vår nya familjemedlem 🙂 jag är väldigt glad att det inte måste spacklas, slipas, målas…… Ja du förstår. Så skönt att bara få vara i sitt hem utan att det är byggdamm överallt. Grattis till husköpet!!!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...