Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Stil!

jan 27, 2018 | Kläder | 5 Kommentarer

Nu när det ”snart” är dags för vår (jag brukar räkna att det är vår efter min födelsedag, den 8 mars, så ni vet) så var jag tvungen att göra ett litet stil-inspirations-collage.
Förra året satte jag ihop ett likadant med förhoppningen att se ut ungefär såhär:


Det lyckades jag ganska bra med faktiskt.
Jag hade mycket blekrosa på mig och köpte en svart, lång t-shirtklänning som nog är mitt mest använda plagg i garderoben, älskar den så innerligt och får alltid en massa komplimanger när jag har den. Den kommer få hänga med även i år. Även kjolar som slutar nedanför knät kommer jag köra på även den här våren och sommaren. De är nämligen perfekta att kombinera ihop med mina nya Adidasskor!


Många midilånga kjolar (köpte två perfekta på Öland förra sommaren), mycket randigt och många vita t-shirts. Och gympadojjor förstås. Det är min plan!

 

5 Kommentarer

 1. Så mycket fint, nu får jag också vårlängtan! Tycker överlag att du har väldigt tjusig stil:-) Lyckades du hitta nya adidas i rätt storlek, för de du hade köpt först passade väl inte..?
  Tack för en fin blogg!

  • Ja fast köpte ett par andra Adidas, de blåa i mitten på bilden!

 2. Älskar dessa inspobilder! Vad är det för svart t-shirtklänning du har och vart är den ifrån? 🙂

  • Det är en lång t-shirt klänning från monki

 3. Perfekt! Jag plockar din förra årets inspo.bild till min vårgardrob i år 🙂

  Jag blev också inspirerad av din prickiga baddräkt så en sån åker också in i min målbild för garderoben denna vår/sommar!

  Tack för fin blogg!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...