Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Stil!

maj 4, 2017 | Kläder | 2 Kommentarer

Som sagt, igår skrev jag att jag skulle sätta ihop ett inspirationscollage med min stil, eller hur jag vill att min stil ska vara i sommar snarare.
Saker jag valt bort den här sommaren är:
* Korta kjolar. När man hänger hela sommaren med barn är korta kjolar så himla opraktiskt eftersom ändan syns så fort man böjer sig fram. Istället vill jag ha långa och luftiga kjolar.
* Tighta midjor. Jag har blivit så gammal att jag föredrar bekvämt. Det behöver inte betyda fult för det, men ingenting där det ständigt trycker på magen i år. Det får räcka med de senaste tio åren av obekväma midjor.

Saker som jag däremot vill fylla min garderob med just nu är:
* Neutrala färger. Grått, vitt, svart, ljusblått och ljusrosa. Ska jag ha någon starkare färg siktar jag på kornblått.
* Lösa linnen. Måste köpa nya, jag har bara tighta ribbade linnen i min garderob, nu vill jag ha luftiga varianter med smala axelband (något jag aldrig kunde ha förr när jag hade stora bröst pga breda bh-band)
* Dressad oversize. En enda stor och lång t-shirt, som ändå inte sitter för löst vid axlarna. Det bästa plagget helt klart. Sätt ett skinnbälte i midjan så är looken klar.
* Kaftan. Såklart. Jag kan ju inte skriva en lista med plagg och inte nämna kaftanen.
* Sandaler. Alltid utan klack. Hatar klack.
* ”Ofixat” hår.Jag vill ha strandhår hela sommaren och lägga plattången på hyllan. Slarvig knut och vitt hår är en strålande kombination.
* Randigt. Det somrigaste jag vet.

collagestil

2 Kommentarer

  1. Så snyggt! älskar den stilen. Gärna lite länkar om du vet var bilderna/kläderna finns 🙂

    • Alla bilderna är från min Pinterest så har dessvärre lite dålig koll på varifrån de kommer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...