Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Stol Tävlar!

mar 29, 2012 | Inredning, Pyssel | 11 Kommentarer

Sån himla tur att jag har så uppmärksamma läsare, för visst finns min stol med bland bidragen i Gudrun Sjödéns tävling! (det gjorde den dock inte mär jag skrev inlägget) så hurraaaa nu är jag superglad!

Ännu gladare blir jag såklart om ni vill rösta på den! (det står ”stolar” fast det är ju egentligen bara en stol, fotad i två olika vinklar men det är ju en världslig sak)

HÄR röstar ni iallafall och jag vore superglad om jag fick er röst! Tävlingen avslutas 1 april.

Vilken himla bra start på dagen, trots att jag hade feber i natt och tänker vara hemma och vila idag så känns det redan jättemycket bättre nu när stolen inte blev refuserad (jag tyckte nästan lite synd om den)

Tack igen för att ni håller koll på mig!

11 Kommentarer

 1. Röstat! Du förtjänar som vanligt att vinna 🙂

 2. Jättefin. Jag har funderingar på att göra en sådan här decoupageteknik på stolar som vi ska köpa… då hade jag tänkt använda en färgskala till varje stol. Men det var faktiskt pricken över i et att ha randiga ben.

  Hoppas att du vinner!

 3. Nu har jag röstat! Sjukt snygg stol Anna, såklart du ska vinna! Hoppas du kryar på dig snart. Kram från Filippa

 4. Done and done! Din stol är utan tvekan ett av de bästa bidragen.

 5. Hoppas det går hela vägen hem!
  Jag ska rösta på dig iaf ^ ^

 6. Röstat och klart!

  BTW… När får vi se resten av huset? Det var SÅÅ KUL att se övervåningen, men jag är så sjukt otålig 😛

 7. Sjukt snyggt! Åh man blir lite sugen själv på att sätta igång ett större projekt. Ska absolut gå in och rösta på din stol 🙂

 8. Klart du har min röst och inte för att du driver en av mina favoritbloggar utan för att du hade det klart snyggaste bidraget! Tittade runt på alla sidor men din stol slår de andra. Enligt min smak. 🙂

  Det är förresten tack vare dig och din finurlighet som jag ska våga mig på att måla en möbel för förstå gången imorgon. Tack för det Frk. Ileby!

 9. Åh, gud så snygg!

 10. Grattis till vinsten! Andra pris är ju inte fy skam, 2000 får man mycket fint för 🙂
  /Jennie S

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...