Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Tågluff, del 3!

aug 5, 2016 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

Efter natten i Basel var det dags att åka vidare mot Italien.
Till vår stora förtjusning åkte vi över Alperna och inte genom en tunnel som vi först trodde.
Det var så JÄKLA fint! Satt bara och gapade!
Att folk kan bo sådär, som i en saga!!

IMG_1355 IMG_1357 IMG_1358

Hade jag åkt ensam med Emil och inte bokat hela resan i förväg så hade vi hoppat av här för det var magiskt! Hade gärna sett mer av det.
Vi åkte från Basel till Milano. Tåget var väldigt fint men sista timmen tröttnade Knut totalt på att åka tåg så då var det lite kämpigt med underhållningen.
Väl framme i Milano bytte vi tåg mot San Remo och ytterligare fyra timmar. Här var jag minst sagt orolig för hur det skulle gå men Knut somnade direkt å Emils knä och sov hela vägen, hallelujamoment!!
När vi kom fram checkade vi direkt in på rummet så vi äntligen fick ta av oss de stora ryggsäckarna.
Sen hade vi en enda sak i sikte, italiensk mat!

IMG_1360 IMG_1361

Alltså!!!!
Ord överflödiga. Mmmmmmmmmmmmmmmmm!

När vi var mätta och belåtna gick vi ner till havet, mest bara för att känna lite på vattnet. Knut var taggad i för stora badshorts som bara åkte ner hela tiden.

IMG_1365 IMG_1367 IMG_1369 IMG_1373

Knut stortrivdes på stranden.

IMG_1375

Sen gick vi hem, vilade oss lite på rummet innan vi svidade om för att gå ett varv och se oss omkring.
Det är det roligaste jag vet när jag kommer till ett nytt ställe, att bara strosa runt och se var alla små gator leder.

IMG_1381 IMG_1382

Här fanns det VÄLDIGT många små vägar åt alla håll och kanter. Perfekt stros med andra ord.

IMG_1384

Italien alltså, så himla skönt att äntligen vara framme!

IMG_1385 IMG_1386

1 kommentar

  1. Wow, vilken utsikt! Ser ut som att ni har en toppenresa! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...