Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Teckningar!

okt 1, 2013 | Teckningar | 2 Kommentarer

Har fått frågan några gånger vad jag gör med alla teckningar, hur jag förvarar dom osv.
Sanningen är att det börjar bli en hel del och de flesta ligger bara i en stor hög i väntan på at jag ska orka sätta in dom i plastfickor i pärmar, kanske markerade med år så man kan gå tillbaka och kolla vad man gjort?
Men många av teckningarna blir faktiskt sålda, så nu tänkte jag bara uppmärksamma er på att det faktiskt är ett alternativ.

Att beställa en egen teckning, tex ett porträtt på sig själv eller sina barn kostar en slant, det ska jag villigt erkänna. Men att köpa en av de teckningar jag gjort till bloggen, är betydligt billigare!
Så om du är sugen på en Ileby-teckning men tycker att priset för att beställa en egen är lite för högt, så kan du köpa någon av de andra teckningarna!
Alla teckningar som synts i bloggen är till salu, många redan sålda men är det någon speciell du undrar över så är det bara att maila och fråga, så ska jag rota och se om den finns kvar i högen.
De flesta är i A4 storlek och självklart är det bara original jag säljer (kopior och affischer får man köpa på gallerix)

Alla teckningar som synts i bloggen kostar 500 kronor (om det inte är i större format eller så) och vill du fråga om någon speciell så är det bara att klicka på Kontakta Anna där uppe och slänga iväg ett mail, så svarar jag så fort jag kan!

Här är några exempel på bilder som är till salu:

isabelleliten porträtt Skanna 19 elsa3 model sandraliten

 

2 Kommentarer

  1. Det kom inte upp några bilder 🙁

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...