Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Teckningar!

maj 7, 2014 | Allmänt | 5 Kommentarer

För ett tag sen gjorde jag teckningar till ett jobb som tyvärr inte blev av, men då kan jag ju visa dom för er istället.
Temat var Frankrike och Paris och såhär såg mina bilder ut:

frankrike

5 Kommentarer

  1. Härliga! Synd att det inte blev något jobb, men kul att få se. 🙂

  2. snyggt!

  3. Såna här printar borde du kunna göra! Jag skulle lätt köpa en över Paris eller London!

  4. Härligt och man verkligen känner Paris och Frankrike ifrån det!

  5. Passar som prints ja!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...