Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas To-Do-List!

jan 28, 2014 | Huset | 5 Kommentarer

Som ni vet är jag mitt i en flytt, vi bor liksom på två ställen och allt man behöver är alltid på det andra stället såklart!

Nu har jag iallafall tappat bort, eller iallafall packat ner min to-do-lista i någon låda som jag inte hittar! Panik!

Så om ni väntar på en beställning och inte hört något på länge kan ni väl maila mig (anna@annaritar.com) vet att det bland annat fanns en bröllopsinbjudan på den där listan!

Nästa vecka ska vi förhoppningsvis bo bara i nya huset (och det bästa, tanten har flyttat!!!) så då får jag förhoppningsvis lite ordning bland alla papper och lådor!

Jag har sån vansinnig teckningsabstinens men även pennorna är på ”fel ställe” så nu sitter jag här och glor.

Det mesta i huset är färdigt, vi ska bara få ordning på diskmaskinen, lägga in heltäckningsmattan och tapetsera burspråket. Sen är det bara det roliga kvar, piffet!!

5 Kommentarer

  1. Hur kom det sig att tanten flyttade? Grattis till det!

  2. Jag förstår din frustration! Hade också det bekymret när vi åkte mellan lägenhet och hus. Åh vad skönt att tanten försvann! 😀 hurra!

  3. hurra för den numera icke-tanten!
    hur gick det till? 🙂

  4. Åh vad skönt att ni blivit av med skrik-tanten! Nu kan du plocka fram målbilden med sol, bebis och mys på verandan igen!

  5. Åååh, varför flyttade hon då?? Stort grattis till det i alla fall 😀

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...