Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas To-Do-Lista!

apr 4, 2016 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

Jag skriver upp alla beställningar och pågående jobb jag har i en lista jag har på datorn.
Den fylls på hela tiden men tycks aldrig bli kortare dessvärre.
Jag får hela tiden nya förfrågningar om porträtt och teckningar och jag säger gladeligen -Javisst det löser jag! Sen lägger jag till på listan och inser att herregud, nu måste jag ju verkligen börja beta av det här!

Lyxproblem javisst, men ändock ett ganska maffigt sådant.
Så just nu tror jag att jag måste stänga av porträttbeställningarna lite, alltså inga fler nybeställningar just nu.
Jag måste hinna ikapp och just nu har jag så mycket och stora företagsjobb på den där listan att jag snart inte har tid med privata beställningar alls.

Jag har bara två händer (dock är det ara den ena som är någorlunda funktionsduglig i teckningssammanhang) så när det blir för mycket hinner jag inte med.
Gick en promenad med en vän i helgen och hon frågade om det inte är konstigt att ha ett jobb där det faktiskt ingår att bara sitta och spåna fram idéer. Alltså ”göra ingenting”.
Det är lite konstigt faktiskt, att vissa dagar sitter jag bara och surfar runt på andra bloggar eller pinterest och inte ens rör mina pennor, men ändå är det de dagarna som är de mest kreativa av alla, för det är då de nya idéerna kommer till.

Så fram till sommaren är min plan följande:

* Teckna så många av de beställningar jag har på kö som möjligt, så jag inte behöver känna mig stressad av den biten.
* Samla massor med ny inspiration i mina inspirationsmappar på datorn, som just nu ekar ganska tomma pga tidsbrist
* Påbörja ett jättejobb jag har med ett företag i närheten här som känns väldigt spännande. Själva skissandet och förarbetet ska förhoppningsvis vara klart till sommaren. Berättar mer om detta i ett eget inlägg så småningom.
* Träna tre gånger i veckan istället för två, för att få mer energi och ork att teckna.
* Lägga mig med benen högt när jag kommer hem.

Nu kör vi!ekollon

1 kommentar

  1. Alltså, den här bilden! Jag älskar den! Du har möjligen inga planer på att göra prints av den?

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...