Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Tribute Till Elsa!

aug 26, 2013 | Teckningar | 3 Kommentarer

Jag har skrivit sådana här inlägg innan, till Sandra och Clara och nu är det dags för Elsa! Roligt att se vad som hänt på fem år (herregud jag har bloggat i FEM år!), vissa är ju lite fula i färgen, det var innan jag skaffade en scanner. Man lär sig ju lite med åren. Elsa har  varit en av mina favoriter att teckna redan från början, med rött hår och turkosa ögon. Mycket bra kombination!
Har säkert missat några porträtt men här är de jag hittade, håll till godo, en Elsa-parad:

elsa1 elsa13 elsa12 elsa11 elsa10 elsa9 DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERA elsa6 elsa5 elsa4 elsa3 elsa2

3 Kommentarer

  1. Du är så duktig på att fånga det som är det mest personliga.
    Linnéa

  2. Alla är superfina men blyertsteckningen är ett mästerverk!

  3. Men älskar!!
    Du fångar tjejen så himla fint.Ser verkligen exakt ut som min Elsa.
    Puss

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...