Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Utflykt!

aug 14, 2012 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

I lördags åkte vi på utflykt.
Vår kompis Mikael fyllde år för en mindre evighet sen och vi gav honom ett presentkort på ett hemligt äventyr och i lördags var det alltså dags!

Såhär glad var Mikael över sin utflyktspresent!

Vi började med fika i Eksjö!

Eksjö är världens finaste stad oh varken Kristin eller Mikael hade varit där förut vilket var extra kul.

Kling och Klang.

Lite loppis utan resultat.

Emil fick prata med konstapeln.

Sen åkte vi hit, som var vårt verkliga utflyktsmål! Skurugata, om ni är i närheten av Eksjö måste ni åka hit. Superhäftigt!

Vi gick och gick…..

…och klättrade och klättrade. Här ser man hur högt det va, kolla på de små människorna i blått som är framför oss på stenarna!

Finn ett fel.

Sen åkte vi vidare för att äta picknick. Vi hittade en fin brygga efter mycket om och men. Emil hade gjort två olika sorters prioger och massa olika goda röror. Vilken man jag har va?!

Ungefär här försvann min röst helt och sen dess har jag inte kunnat säga ett ord! (idag har den dock kommit tillbaka litegrann)

Min man!

 

1 kommentar

  1. Vilket sammanträffande. Jag kommer från Malmö, men är på semester i Småland just nu. Och i går, måndag, var vi i Skurugata. Det var verkligen jättehäftigt.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...