Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Utställning!

maj 27, 2019 | Teckningar | 2 Kommentarer

Jag kanske har skrivit om det här förut, men jag ska iallafall ha en egen separatutställning nästa år, precis runt min födelsedag i mars.
Jag har inte ställt ut på flera år, när jag var yngre var jag med på flera samlingsutställningar varje år men sen jag flyttade till Småland har jag slutat ställa ut.
Tycker det är så otroligt utlämnande med utställning, som att man vänder sig ut och in och vem som helst kan se ens innersta. Så svårt att beskriva men det är väldigt känsloladdat med att ställa ut sin konst.

De senare åren har jag också nästan helt slutat kalla mig för konstnär och titulerar mig helt och fullt som illustratör.
Men jag saknar den där konst-biten ändå. Att få förbereda verk inför visning, att ha en plan och ett tema, rama in och bestämma titlar.
Så nu har jag alltså tagit mod till mig att ställa ut igen, trots att det är skitläskigt!
Med lite tur kommer även utställningen visas på ett galleri i Karlstad också så småningom, men det återstår att se.

Just nu är jag i full färd med att teckna till denna utställning iallafall.
Det blir bara teckningar, fast stora, är tanken.
Att måla olja känns inte aktuellt just nu och jag gillar uttrycket riktigt stora teckningar ger.
Jag har klurat ut ett tema, samlat in bild material och så vidare, så nu är det bara att avsätta en himla massa tid för att faktiskt teckna också.
Det här är verkligen en otroligt kreativ process och jag älskar det!

Den här utställningen vill jag ha en stor vernissage också. Bjuda in alla jag känner, dricka bubbel och visa vad jag faktiskt gör nere i min källare om dagarna.
Hoppas det kommer mycket folk!

2 Kommentarer

  1. Den bilden på dig är ju helt sjukt fin!

  2. Vart kommer det bli ! Vad härligt ! Jag fixar snittar ????

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...