Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Vapendragare!

apr 18, 2012 | Tankar och Vardag | 5 Kommentarer

Jag är en ganska osocial människa som älskar och värdesätter min egentid väldigt högt även om jag tycker att det är roligt att träffa folk också såklart, men i lagom dos.

Men det finns en person, som jag skulle kunna spendera all min vakna tid med utan att tröttna.
Hon som funnits där så länge jag kan minnas, som alltid suttit i bänken bredvid, som bott ett stenkast bort hela min uppväxt, som försvarat mig, slagits för mig och alltid trott på mig.
Hon som jag alltid hejjar mest på, som jag håller alla mina tummar för, som jag skulle göra precis vad som helst för och som jag alltid, alltid kommer värdera absolut högst i hela världen.
Min bästa, bästa, fantastiska Ribb!

Hon är den som orkar klippa gräset med handgräsklippare, som skrattar sitt operaskratt så det ekar mellan bergen, som alltid luktar schampo för att hennes hår aldrig riktigt hinner torka och som bjuder en på precis hur många clementiner man vill och tycker, precis som jag, att man visst får äta marängswisch till frukost, middag och kvällsmat.
Hon som kämpar och sliter för sin dröm som operasångerska och jag står bredvid och hejar på så mycket jag bara kan, hon som brister ut i spontansång mitt inne på H&M och som alltid förstår precis hur det känns att vilja något så mycket att man nästan går av.

Hon är det bästa jag har och jag känner alltid hennes stöd i ryggen och jag vet att hon känner detsamma, oavsett var i världen vi befinner oss.

 

Du är det finaste jag vet!

5 Kommentarer

 1. Åh! Gillas!! 🙂
  Skrattade så jag kissade ner mig över blom- bilden.. Den är ganska Ribb faktiskt 😉

 2. det bästa är ju att hon vill bli operasångerska! det låter så himla filmiskt och som pricken över i:et.

 3. Heej Anna!
  Har följt din blogg ett tag nu och tycker att den är hur bra som helst, väldigt inspirerande. Jag har en fråga, ska till Värnamo på lördag och undrar om du har några bra tips på secondhand/loppis som du tycker jag ska besöka.

  Hälsningar Ann-Sofie

 4. Vilken underbar kärleksförklaring.
  Att visa sin uppskattning till sina vänner borde man göra oftare än man faktiskt gör.
  Ni skall nog skatta er lyckliga båda två som har varandra.
  Fint!

 5. Vilken fantastisk kärleksförklaring till din vän! Den säger en hel del om vilken typ av vän du själv är tänker jag… Lycka till med era drömmars förverkligande! (Free your mind and your ass will follow!)

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...